Over mij

Hallo, wat leuk dat je hier een kijkje neemt! Ik ben Victoria en bak al jaren met havermout. Eerst voor mijzelf en mijn gezin, maar nu neem ik een sprong in het diepe. Want waarom zou je van iets dat je zó leuk vindt, niet gewoon je werk kunnen maken?

Hoe het begon…

Nog jong, geen kinderen, een leuke baan… Hoe kon het dat ik me vaak moe en futloos voelde? En waar kwam die enorme gaap zo rond 15:00 uur ’s middags vandaan? Zo’n 10 jaar geleden begon ik me te verdiepen in mijn voeding. En in het bijzonder de effecten van verschillende soorten koolhydraten en suikers op mijn energie. Conclusie: mijn voeding moest anders, maar hoe? In de supermarkt kwam ik erachter dat de ‘gezonde’ producten lang niet altijd zo gezond waren als dat ze in eerste instantie lijken. Daarmee paste het niet in mijn nieuwe gezondheids- én duurzaamheidsmissie. Maar wat dan wel? Ik besloot zelf te gaan experimenteren en bakken. Met biologische en lokale producten.

En nu

Producten van Het Havertje betekent vers gebakken, lokaal en duurzaam. Ik maak waar mogelijk gebruik van ingrediënten van lokale leveranciers, omdat ik geloof in de kracht van lokaal naar lokaal. Ik bak met liefde voor mensen die zichzelf iets lekkers én gezonds gunnen. En dat in een glazen pot bij jou thuis, want ik probeer op een zo duurzame manier mijn producten te maken. Dat betekent geen plastic en zo min mogelijk afval. Smaakt het naar meer? Dan bestel je een navulverpakking voor in jouw eigen Havertje pot!

Met warme bakkersgroet,

Victoria